Merkez Yöneticilerimiz 2023 Vizyonunda Üniversitelerin Araştırma Laboratuvarları Çalıştayı’na Katıldı

Ordu Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Filiz Kuralay ile Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Bekir Gökçen Mazı, 1-2 Mart tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi Gıda Güvenliği ve Tarımsal Araştırmalar Merkezi tarafından bu yıl 4. sü düzenlenen 2023 Vizyonunda Üniversitelerin Araştırma Laboratuvarları Çalıştayı’na katıldı. Antalya’da düzenlenen Çalıştay, Araştırma Merkezi yöneticileri ve araştırmacıları, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve ilgili devlet kurumları yetkilileri ile ilgili firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.