Merkezimizde “Süt Proteinlerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler” konulu Seminer Verildi

Uygulama ve Araştırma Merkezimizde, Akdeniz Üniversitesi Gıda Güvenliği ve Tarımsal Araştırmalar Merkezi’nden Uzman Yüksek Kimyager Taner Erkaymaz, “Süt Proteinlerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler” konulu bir seminer sunumu gerçekleştirdi.

Seminere Merkez Müdürü Doç. Dr. Filiz Kuralay, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bekir Gökçen Mazı ve merkez çalışanlarıyla birlikte çeşitli bölümlerde eğitim-öğretim gören yüksek lisans ve doktora öğrencileri katıldı. Katılımlarından dolayı Taner Erkaymaz’a teşekkür eden müdürümüz Dr. Kuralay, daha sonra Araştırma merkezimiz bünyesinde bulunan laboratuvarlar hakkında Sn. Erkaymaz'a bilgiler verdi.

21.03.2018