Ulubey MYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü'nden Merkezimize Ziyaret

Üniversitemize bağlı Ulubey Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Labaratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri, 9 Mart 2018 tarihinde Uygulama ve Araştırma Merkezi’mize bir ziyaret gerçekleştirdi. Yüksekokul Müdürü, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serkan GÜNEY, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Diler US ALTAY ve Müdür Yrd. Öğr. Gör. Sercan ERGÜN’ün refakatinde merkezimize gelen öğrencilere, cihazlar, analiz yöntemleri ve merkezimizin işleyişi hakkında bilgiler verildi.

Taramalı Elektron Mikroskopi Laboratuvarındaki SEM Cihazı, Kromatografi Laboratuvarındaki GC-MS/FID ve HPLC, Termal Analiz Laboratuvarındaki TG-DSC, Elementel Analiz Laboratuvarındaki Elementel Analiz Cihazı, Tekstürel Analiz Laboratuvarındaki Tekstür Cihazı, UV-Vis ve NanoDrop, Moleküler Biyoloji ve Genom Analiz Laboratuvarındaki Real-Time PCR, Görüntüleme Laboratuvarındaki Trinoküler Motorize Araştırma Mikroskobu ve Floresan Ataçmanlı Mikroskop hakkında bölüm öğrencilerine detaylı bilgiler aktarıldı.

Eklenme Tarihi : 20-12-2018 10:09:53