Merkezimizde Mezogözenekli Yapıların Hazırlanması Konulu Seminer Verildi

Uygulama ve Araştırma Merkezimizde, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Derya Bal Altuntaş "Mezogözenekli Yapıların Hazırlanması" konulu bir seminer sunumu gerçekleştirdi.

Seminere Merkez Müdürü Doç. Dr. Filiz Kuralay, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bekir Gökçen Mazı, Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Mutlu Sönmez Çelebi ve merkez çalışanlarıyla birlikte çeşitli bölümlerde eğitim-öğretim gören yüksek lisans ve doktora öğrencileri katıldı. Sunumlarından dolayı Dr. Derya Bal Altuntaş’a teşekkür eden müdürümüz Dr. Kuralay, daha sonra Araştırma merkezimiz bünyesinde bulunan laboratuvarlar hakkında Sn. Altuntaş'a bilgiler verdi.

Eklenme Tarihi : 20-12-2018 08:40:49